Ingrediënten (4 personen)
- 2 moten zalm
- 500 gram tomaatjes (tomaatjes halveren)
- 400 gram verse spinazie
- 1 zakje pijnboompitjes
- scheutje melk of kokosmelk
- 1 kleine ui
- volkorenspaghetti (of gebruik courgetti)
Bereidingswijze
- Bestrooi de zalm met zalmkruiden en bak deze in boter
- Zalm uit de pan halen en op een bordje leggen, in dezelfde pan het uitje fruiten, daarna de spinazie en tomaatjes toevoegen
- Melk of kokosmelk toevoegen naar smaak zodat het een romig geheel wordt
- De zalm in de pan toevoegen en deze gaar laten worden
- Kook in de tussentijd de volkorenspaghetti gaar of wok de courgetti (+/- 2 minuten)
- Beetje peper en zout toevoegen.
- Serveer op het bord eerst de spaghetti/courgetti vervolgens het spinazie en tomaten mengsel met de zalm en als laatste de pijnboompitjes
- Eet smakelijk!