skip to Main Content
077-2340020 Meijel Panningen Ospel

Ingrediënten (4 personen)

  • 4 moten zalm
  • 1000 gram asperges (2 verpakkingen)
  • 1 (75 gram) zak Rucola Melange
  • 2 paprika’s
  • Dille
  • Olijfolie
  • 1 citroen
  • Peper en zout

 

Bereidingstijd: 20 minuten voorbereiding en 25 minuten oventijd (180 graden Celsius)

 

Bereidingswijze

  • Was en schil de asperges en leg ze in de ovenschaal en zet ze 5 minuten in een voorverwarmden oven.
  • Haal de ovenschaal uit de oven en voeg er vervolgens de zalm moten aan toe en schenk er wat olijfolie overheen, maak af met wat dille, citroenschijfjes, citroensap en peper en een beetje zout en zet het weer terug in de oven voor 20 minuten.
  • Was de sla en verdeel het over 4 borden
  • Snijd de paprika’s in stukjes en verdeel deze ook over 4 borden en besprenkel met wat olijfolie
  • Als de zalmmoten en asperges gaar zijn, verdeel ze dan over 4 borden.

 

×Close search
Zoeken