skip to Main Content
077-2340020 Meijel Panningen Ospel

Ingrediënten (6 personen)

  • 1 rode peper
  • 1 ui
  • 2 tenen knoflook
  • 1 prei
  • 2 winterpenen
  • 2 eetlepels boter of olijfolie
  • 400-700 ml water
  • 1-2 vis bouillonblokje(s) (of zelf getrokken visbouillon)
  • 1 moot zalm
  • 100 gram garnalen
  • 2 bosuitjes
  • peper en zout
  • evt. kruiden: koriander en paprika poeder

Bereidingstijd:

Bereidingswijze

  • Snijd de rode peper, ui knoflook, prei, bosuitjes, peen in stukjes en voeg wat boter in de pan en bak het even aan.
  • Voeg water en bouillonblokjes (of zelf getrokken visbouillon) toe en breng op smaak met wat peper, zout en eventueel kruiden laat even 20 minuten zachtjes koken
  • Snijd de zalm in stukjes en spoel de garnalen schoon en voeg ze toe. Laat ze 6-8 minuten garen in de soep (met het vuur uit en het deksel op de pan).
×Close search
Zoeken