skip to Main Content
077-2340020 Meijel Panningen Ospel

Ingrediënten (2 personen)

  • 175 gram doperwten (vers of diepvries)
  • 1 blikje tonijn in olijfolie
  • 1/2 rode ui heel fijn gesnipperd
  • 1 rode biet (voorgekookt of voorverpakt)
  • 1 appel in kleine stukjes
  • Sap van citroen
  • peper en zout
  • 2 eetlepels extra vierge olijfolie
  • 1 eetlepel volle yoghurt of mayonaise
  • 2 handjes veldsla
  • Dille naar smaak

Bereidingstijd: 20 minuten

Bereidingswijze

  • Breng een pan water aan de kook en kook de erwten 1 minuut
  • Snijd de appel, rode biet en rode ui fijn.
  • Meng het blikje tonijn met de erwten, appel, rode biet en rode ui en voeg hier de citroensap, peper en zout toe en meng alles goed door elkaar.
  • Voeg er nog een beetje yoghurt of mayonaise door. Daarna eventueel nog wat olijfolie.
  • Leg veldsla op een bord en schep hier het tonijnmengsel op.
  • Bestrooi met dille

 

 

×Close search
Zoeken