skip to Main Content
077-2340020 Meijel Panningen Ospel

 Ingrediënten (2 personen)

  • 250 gram sperziebonen
  • 1 kleine ui
  • 10 cherrytomaten
  • 100 gram champignons
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 teentje knoflook
  • 200 gram kipfilet in blokjes
  • 1 theelepel, majoraan
  • 1/4 dl droge witte wijn

Bereidingstijd: 25 minuten

Bereidingswijze

  • Maak de sperziebonen schoon en snij ze doormidden (of neem diepvriesboontjes, deze zijn al gesneden). Pel en snipper de ui.
  • Halveer de tomaten. Snij de champignons in plakjes
  • Kook de sperziebonen 2 minuten in weinig water
  • Verhit de olijfolie in een pan en bak de ui met een uitgeperst teentje knoflook al omscheppend glazig. bak de kipfilet 3 minuten mee. Bak de champignons circa 2 minuten mee. Giet de sperziebonen af en schep ze met de tomaten en majoraan door het mengsel.
  • Voeg de wijn toe en smoor de sperziebonen met een deksel op de pan in circa 6 minuten zachtjes gaar. Voeg peper naar smaak toe.

Bron: puur gezond

 

 

×Close search
Zoeken