skip to Main Content
077-2340020 Meijel Panningen Ospel

Ingrediënten 4 personen

  • 1 selderij (bio)
  • 1/4 stuk knolselderij (bio)
  • Olijfolie/ kokosolie
  • 1 rode ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 blokjes bouillon
  • 100 gram markeel
  • water

Bereidingstijd: 20 minuten

Bereidingswijze

  • Was alle groente
  • Snijd de ui, selderij en knolselderij fijn
  • Voeg de olie in de pan en laat de groente hier in smoren. Voeg vervolgens de knoflook toe
  • Nadat je het 5 minuten licht hebt laten smoren voeg het water toe met de bouillonblokjes
  • Laat 20 minuten zachtjes koken
  • Verdeel de makreel over 4 borden
  • Pureer de soep en verdeel de soep over de 4 borden.
  • Smakelijk!

Lekker als lunch en voeg er bijvoorbeeld 2 glutenvrije/ volkorencrackers aan toe met 100% pindakaas en banaan inclusief een gekookt ei.

Ps. het recept van de week lag op een lager pitje omdat Eline een opleiding van Hormoon Community Nederland heeft afgerond. Intussen is zij dus gespecialiseerd in voeding en hormonen!

Vanaf nu dus ook weer elke 2 weken een recept!

 

×Close search
Zoeken