Ingrediënten (2 personen)
- 250 gram cherry tomaten
- 2 eetlepels extra vierge olijfolie
- 2 theelepels gedroogde Italiaanse kruiden
- 50 gram Ricotta
- 150 gram gegrilde paprika’s (evt. uit pot)
- 50 gram veldsla
- 2 eetlepels aceto balsamico di Modena
- 50 gram gezouten pecannoten
Bereidingstijd: 10 minuten
Bereidingswijze
- Gril de paprika (of koop ze uit pot)
- Snijd de tomaatjes door de helft
- Maak de sla schoon en leg op het bord
- Leg daar boven op de paprika, tomaatjes en ricotta
- Voeg er vervolgens de italiaanse kruiden, olijfolie en aceto balsamico di modena toe
- Voeg op het laatste de pecannoten toe
Eet dit lekker bij de lunch en eet er nog een eitje en/ of boterham/ cracker met onbewerkt beleg bij (bijvoorbeeld 100% pindakaas met plakjes banaan of huttenkase met wat limoensap en 1/2 avocado). Eet smakelijk!