Ingrediënten (4 personen)
- 300-400 gram kipfilet
- 100 gram ijsbergsla
- 1 komkommer
- 250 gram Tommies
- 2 kleine rode uitjes
- cajunkruiden
- 2 eetlepels yoghurt
- 2 eetlepels mayonaise
Bereidingstijd: 25 minuten
Bereidingswijze
- Was en snijd de sla, komkommer, tomaatjes (halveren) en ui.
- Snijd de kipfilet in blokjes en strooi hier voldoende cajunkruiden over
- Verhit wat boter in een koekenpan en fruit hierin 1 ui (andere rode ui kun je rauw gebruiken in de salade)
- Bak vervolgens de kip bruin en gaar
- Maak met yoghurt en mayonaise een dressing en voeg er evt. wat kruiden aan toe
- Leg de groente op een bord, verdeel hierover de kipfilet blokjes
- Verdeel als laatste de dressing over de salade
- Eet smakelijk!
Evt. aanvullen met wat pijnboompitten