Ingrediënten (2 personen)
- 120 gram zilvervliesrijst
- 250 gram kipfilet
- 1 courgette
- 1 paprika
- 250 gram champignons
- 1 bosui
- 1 ui
- 2 eetlepels ketjap
- 1 afgestreken dessertlepel maizena
- 1/2 eetlepel Italiaanse kruiden
Bereidingstijd: 25 minuten
Bereidingswijze
- Snijd de courgette, paprika, bosui, ui en champignons in stukjes
- Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking
- Snijd de kip in stukjes en braad deze aan in de pan
- Bak dit even +/- 2 minuten aan en voeg dan de groente eraan toe (kip hoeft niet helemaal gaar te zijn, hij gaart met de groente mee)
- Mix in een klein bakje 2 eetlepels ketjap met 4 eetlepels koud water en een afgestreken dessertlepel maizena, roer dit goed door elkaar.
- Als de groente en kip klaar zijn, kan het ketjap mengsel erbij. Laat het even mee pruttelen.
- Serveer extra groente of rauwkost!