Ingrediënten (voor 2 personen)
- Een kleine rode ui, gesnipperd
- 8 cherrytomaten, gehalveerd
- 1 paprika
- 1 avocado, in stukken
- 125 gram ongekookte quinoa
- 30 gram rucola sla
- 2 kipfilets
- een limoen partje
- olijfolie
- Italiaanse kruiden
Bereidingstijd: 20 minuten
Bereidingswijze
- Kook de quinoa zoals aangegeven op de verpakking
- Bak ondertussen de kipfilet in de olijfolie met wat Italiaanse kruiden. Bak deze tot deze lichtbruin is. Snijd daarna in stukjes
- Laat de quinoa afkoelen. Roer de ui, de avocado en de paprika door de quinoa heen.
- Nu is het tijd om de borden mooi op te maken. verdeel het quinoa mengsel over 2 borden. Leg 4 cherrytomaten per bord om het quinoa mengsel heen. Leg daarna rucola op het quinoa mengsel en besprenkel het met een beetje olijfolie. Daarna kan je de kip hierboven op leggen. Besprenkel de kip nog een beetje met limoen.
- Smullen maar!