skip to Main Content
077-2340020 Meijel Panningen Ospel

Ingrediënten (4 personen)

  • 1 oranje pompoen
  • 1 ui
  • 2 knoflookteentjes
  • 1-2 (natriumarme)bouillonblokjes (of zelf bouillon trekken)
  • Olijfolie / boter
  • Water
  • 2 gedroogde laurierblaadjes

Bereidingstijd: 20 minuten + 20-30 minuten kooktijd

Bereidingswijze

  • Snijd de pompoen in schijven. Verwijder de zaden en de draderige binnenkant en snijd met een scherp mes de schil er af. Snijd de pompoen in grove stukken.
  • Snijd de ui en knoflook fijn
  • Verhit de olie/boter in de pan en bak de ui, knoflook en pompoen een beetje aan. Voeg het water, bouillonblokje(s) en laurierblaadjes toe en breng aan de kook. Laat alles in 20-30 minuten gaar worden.
  • Verwijder de laurierblaadjes. Pureer de soep met de staafmixer.

 

×Close search
Zoeken