skip to Main Content
077-2340020 Meijel Panningen Ospel

Ingrediënten (4 personen)

  • 6 paprika’s (rood, geel, oranje)
  • 2 uien
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 afgestreken eetlepel baharat kruidenmix (van Jonnie de Boer)
  • +/- 300- 400 gram rundergehakt
  • 1 prei
  • 6 roma tomaten
  • 1 handje geraspte 30+ kaas
  • Boter

Bereidingstijd: 25 minuten, 20 minuten oventijd

Bereidingswijze

  • Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Halveer de paprika’s en verwijder de zaadlijsten.
  • Leg de paprika’s naast elkaar met de snijkant naar boven in een ovenschaal, ovenschalen of bakpapier.
  • Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Verhit de boter in een koekenpan en fruit de knoflook en ui 3 minuten. Voeg de baharat kruiden toe en bak 2 minuten mee. Voeg het gehakt en peper toe en bak in 5 minuten rul. Schep regelmatig om.
  • Snijd de prei in ringen en de tomaten in kleine blokjes en voeg toe aan het gehakt en laat een paar minuten zachtjes koken
  • Vul de paprika’s en maak af met een beetje geraspte kaas en zet het 20 minuten in de oven.
  • Eet smakelijk!

 

×Close search
Zoeken