Ingrediënten (1 omelet wrap)
- 1 ei
- 50 gr. Hüttenkäse
- 1/4 komkommer
- 1/4 rode paprika
- 1/4 ui
- snufje zout
- snufje peper
- boter
Bereidingstijd: circa 10 minuten
Bereidingswijze
- Klop 1 ei in een kom helemaal door elkaar, zodat het een egale kleur krijgt
- Snijd de ui helemaal fijn en voeg deze in een andere kom toe. Voeg hierbij de hüttenkäse, peper en zout.
- Was de paprika en komkommer en snijd deze in reepjes
- Laat de koekenpan warm worden en voeg er een beetje boter aan toe
- Voeg het geklopte ei aan de pan en verdeel het gelijkmatig over de pan. Laat het ook aan de andere kant gaar worden.
- Leg de omelet op een bord
- Leg in het midden van de omelet het hüttenkäse mengsel. Leg hierboven op de komkommer en paprika reepjes.
- Smullen maar.
Tip
- Voeg er heerlijke gerookte zalmplakken of kipreepjes aan toe
- Hüttenkäse wordt ook wel eens cottage cheese genoemd