skip to Main Content
077-2340020 Meijel Panningen Ospel

Ingrediënten (voor 12 porties)

  • 150 gram ongezouten noten
  • 25 gram sesamzaad
  • 25 gram zonnebloempitten
  • 25 gram pompoenpitten
  • 50 gram lijnzaad
  • 2 eetlepels kokosolie (ongekleurd)
  • 2 theelepels honing
  • 50 gram kokossnippers

Bereidingstijd: 10 minuten en 15 minuten oventijd

Bereidingswijze

  • Verhit de oven tot 160 graden Celsius. Hak de noten grof. Meng in een kom de noten, sesamzaad, zonnebloempitten, pompoenpitten en lijnzaad.
  • Smelt in een steelpan de koksolie en honing en meng dit door het notenmengsel.
  • Spreid het mengsel uit op een bakplaat die je met bakpapier hebt bekleed of in een ovenschaal. Rooster de granola ongeveer 15 minuten in de oven. Pas op dat het niet te bruin kleurt. Laat afkoelen en meng de kokos erdoor.

Recept: uit het boek ‘Hart en Vaatziekten, maak jezelf beter’ van Karine Hoenderdos & Hanno Pijl

 

×Close search
Zoeken