Wil jij een lekker, goed gevuld en verantwoord broodje met de Paasdagen? Maak dan dit notenbroodje.
Ingrediënten (voor 10-12 plakjes)
- 50 gram amandelmeel
- 50 gram walnoten
- 50 gram hazelnoten
- 50 gram sesamzaadjes
- 50 gram pistachenoten
- 50 gram amandelen
- 75 gram rozijnen
- 1/2 theelepel gejodeerd zout
- 3 eieren
- 2 eetlepels olijfolie
- cakevorm: 16 cm
Bereidingstijd: 15 minuten + 40 minuten in de oven
Bereidingswijze
- Meng alle ingrediënten goed door elkaar met een spatel in een grote kom
- Bedek de bakvorm met bakpapier. Vul de bakvorm met het notenmengsel. Druk goed aan.
- Bak het brood 30-40 minuten in de oven op 180 graden Celsius. Haal het uit de oven en laat afkoelen voordat je het gaat snijden.
Bron: Foodsisters