Ingrediënten (2 personen)
- 4 eieren
- 1 lente- ui
- optioneel: 2 gepekelde jalapeños
- 1 rode of groene paprika
- 2 tomaten
- 50 gram geraspte kaas
- 1 eetlepel olijfolie
- chili, zout en peper
- halve komkommer
- 2 tomaten
- 1 gele paprika
Bereidingstijd: 20 minuten
Bereidingswijze
- Snijd de lente-ui, tomaat, paprika en jalapeños fijn.
- Bak 3 minuten aan in de boter of olijfolie op middelhoog vuur.
- Klop de eieren en giet bovenop de groente en schep gedurende 2 minuten om.
- Haal het roerei uit de pan, voeg de kaas toe, breng op smaak met chili, zout en peper.
- Eet hierbij rauwkost van komkommer, tomaat en paprika. Ik at een bakje bietensalade, het recept:
https://www.foodncoaching.nl/bietensalade/
Heerlijke goed gevulde lunch zodat je de hele middag vooruit kunt