skip to Main Content
077-2340020 Meijel Panningen Ospel

Ingrediënten (4 personen)

  • 1 komkommer
  • 1 venkel
  • 10 gram dille (gedroogd)
  • 1 citroen
  • 1 theelepel mosterd
  • 1 theelepel honing
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 200 gram gerookte zalm
  • 1 avocado
  • evt. een beetje peper en zout

Bereidingstijd: 15 minuten

Bereidingswijze

  • Snijd de komkommer en venkel in hele dunne plakken. Hak de dille fijn en pers de citroen uit. Meng de dille, mosterd, honing en olijfolie en het citroensap tot een dressing. Breng de dressing op smaak met zout en peper
  • Meng de dressing door de venkel en komkommer. Halveer de avocado en verwijder de pit met een scherp mes. Lepel het avocado vruchtvlees uit de schil. Snijd de avocado in plakjes
  • Verdeel de zalm en avocado over de venkelsalade en serveer direct

 

×Close search
Zoeken