skip to Main Content
077-2340020 Meijel Panningen Ospel

Ingrediënten (4 personen)

  • 2 uien
  • 2 tenen knoflook
  • 3 paprika s
  • 5 wortelen
  • 2 handjes diepvries erwten
  • 1 prei
  • 500 ml (bio) passata
  • 2 tomaten
  • 1 bol mozzarella
  • 500 gram (bio) rundergehakt
  • Verse of gedroogde tijm
  • Italiaanse kruiden
  • Peper en Zout
  • Beetje roomboter
  • Your Organic Nature bladen (zie foto) –> online besteld (bevat alleen linzen en rijstmeel)

Bereidingstijd: 30 minuten + 30 minuten oventijd

Bereidingswijze

  • Snijd de ui fijn
  • Doe een beetje roomboter in de pan en laat hierin de ui en knoflook (met een knoflookpers) even garen, voeg er vervolgens het gehakt aan toe en laat het gaar worden.
  • Snijd in de tussentijd de groente fijn en voeg toe aan het gehakt
  • Voeg als volgt de passata, kruiden, peper en zout toe en laat het een tijdje zachtjes pruttelen
  • Voeg dan het gehakt- groentemengsel in een schaal en doe daar bovenop de Linzen lasagne bladen. En leg er zo nog 2 lagen bovenop.
  • Snijd de mozzarella en tomaat in partjes en leg bovenop de lasagne
  • Zet het geheel 30 minuten in de oven op 180  graden Celsius
  • Eet smakelijk!
×Close search
Zoeken