Ingrediënten
- 1 Knolselderij
- 1 teentje knoflook
- 1 rode ui
- 2 bouillonblokjes (evt. van reformzaak)
- Water (afhankelijk hoe dik je de soep wilt hebben)
- Flinke scheut olijfolie/ boter
Topping
- 1 appel
- 1 eetlepel walnoten
- Verse kruiden
- Flinke scheut olijfolie
Bereidingstijd: 20 minuten
Bereidingswijze
- Snijd de knolselderij in kleine stukjes (en houd 1 handje apart)
- Snijd de ui en knoflook fijn
- Voeg olijfolie toe in de pan en voeg hier de ui en knoflook aan toe en laat even pruttelen
- Voeg vervolgens de knolselderij, bouillon en het water eraan toe
- Maak in tussen de topping: snijd de appel in kleine stukjes, doe de olie in de pan en voeg daar de appel, noten en kruiden aan toe.
- Blender de soep en maak het af met de topping van appel en noten!
- Heerlijke soep voor lunch, tussendoor en/ of voor het diner 😉 Smakelijk!