skip to Main Content
077-2340020 Meijel Panningen Ospel

Ingrediënten

  • 1 Knolselderij
  • 1 teentje knoflook
  • 1 rode ui
  • 2 bouillonblokjes (evt. van reformzaak)
  • Water (afhankelijk hoe dik je de soep wilt hebben)
  • Flinke scheut olijfolie/ boter

Topping

  • 1 appel
  • 1 eetlepel walnoten
  • Verse kruiden
  • Flinke scheut olijfolie

Bereidingstijd: 20 minuten

Bereidingswijze

  • Snijd de knolselderij in kleine stukjes (en houd 1 handje apart)
  • Snijd de ui en knoflook fijn
  • Voeg olijfolie toe in de pan en voeg hier de ui en knoflook aan toe en laat even pruttelen
  • Voeg vervolgens de knolselderij, bouillon en het water eraan toe
  • Maak in tussen de topping: snijd de appel in kleine stukjes, doe de olie in de pan en voeg daar de appel, noten en kruiden aan toe.
  • Blender de soep en maak het af met de topping van appel en noten!
  • Heerlijke soep voor lunch, tussendoor en/ of voor het diner 😉 Smakelijk!

 

×Close search
Zoeken