Ingrediënten (4 personen)
- 600 gram kipfilet
- 200 ml passata
- 2 teentjes knoflook
- 1 grote rode ui
- 3 paprika’s
- 125 gram champignons
- geraspte kaas
- Oregano
- Paprikapoeder
- Olijfolie
Bereidingstijd: 20 minuten + 20 minuten oventijd
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Pel en snipper de ui. Snij de kipfilet in blokjes. Bak de ui glazig in olijfolie, samen met de geperste knoflook. Voeg de kip toe en bak ze goudbruin. Kruid met het paprikapoeder, peper en zout.
- Snijd de champignons in partjes en de paprika’s in reepjes. Voeg ze bij de kip. Giet er de passata bij en roer alles goed om.
- Schep de groenten met de kip in een ovenschaal en bestrooi met de kaas. Zet de schaal 20 minuten in de oven. Werk af met verse oregano.
Recept: Pascale Naessens