Ingrediënten 2 personen
- 1 komkommer
- 2 tomaten
- Sla (ik gebruikte gemengde sla)
- 200 gram kipfilet
- Flinke scheut olijfolie
- 3-4 flinke eetlepels groene pesto
- 1 handje cashewnoten (of andere noten)
- Een paar blaadjes verse basilicum
- Geraspte kaas (parmezaanse kaas ook lekker)
Bereidingstijd: 20 minuten
Bereidingswijze
- Snijd de kipfilet in stukjes.
- Doe een flinke scheut olijfolie in de pan en bak de kip aan.
- Als de kip gaar is, doe er dan 3-4 eetlepels pesto doorheen.
- Snijd intussen de sla fijn en de komkommer en tomaat in stukjes en leg op een bord.
- Voeg er vervolgens de warme kip met pesto aan toe.
- Maak af met verse basilicum, noten en geraspte kaas.
- Heerlijke lunch!
- Nog honger? neem er dan een goed belegde cracker bij of een gekookt eitje.