skip to Main Content
077-2340020 Meijel Panningen Ospel

Ingrediënten (4 personen)

  • 500 gram kipfilet
  • 200 gram spinazie
  • 200 gram erwten (uit de diepvries)
  • Flinke scheut olijfolie
  • 125 gram crème fraîche
  • 100 gram groene pesto (of pesto zelf maken)
  • 1 ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 300 gram (ongekookte) zilvervliesrijst of bloemkoolrijst (wanneer je minder koolhydraten wil)

Bereidingstijd: 20 minuten

Bereidingswijze

  • Snijd de knoflook en ui fijn.
  • Doe een flinke scheut olijfolie in de pan en voeg de knoflook en ui toe. Laat het zachtjes smoren.
  • Snijd intussen de kipfilet in stukjes en voeg deze toe.
  • Bak de kip gaar.
  • Voeg de spinazie toe en laat slinken.
  • Voeg vervolgens de crème fraîche, pesto en erwten toe en laat het eventjes zachtjes koken.
  • Zorg intussen ervoor dat de zilvervliesrijst gaar is of wok even snel wat bloemkoolrijst.
  • Eet smakelijk.
  • Voor een extra portie groente nam ik boontjes.

 

×Close search
Zoeken