Ingrediënten (4 personen)
- 500 gram kipfilet
- 200 gram spinazie
- 200 gram erwten (uit de diepvries)
- Flinke scheut olijfolie
- 125 gram crème fraîche
- 100 gram groene pesto (of pesto zelf maken)
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 300 gram (ongekookte) zilvervliesrijst of bloemkoolrijst (wanneer je minder koolhydraten wil)
Bereidingstijd: 20 minuten
Bereidingswijze
- Snijd de knoflook en ui fijn.
- Doe een flinke scheut olijfolie in de pan en voeg de knoflook en ui toe. Laat het zachtjes smoren.
- Snijd intussen de kipfilet in stukjes en voeg deze toe.
- Bak de kip gaar.
- Voeg de spinazie toe en laat slinken.
- Voeg vervolgens de crème fraîche, pesto en erwten toe en laat het eventjes zachtjes koken.
- Zorg intussen ervoor dat de zilvervliesrijst gaar is of wok even snel wat bloemkoolrijst.
- Eet smakelijk.
- Voor een extra portie groente nam ik boontjes.