Nu het nog kan.. een lekkere warme/koude salade!
Ingrediënten voor 4 personen
- 250 gram baby bladspinazie
- 1 avocado
- 1 witlof
- 400 gram kipfilet
- 250 gram champignons
- 6 wortelen
- 100 gram bulgur (rijst)
- 4 handjes walnoten
- Olijfolie
- Italiaanse kruiden
- Paprika kruiden
- zout, peper
- Evt. frambozen
Bereidingstijd: 20 minuten
Bereidingswijze
- Snijd de kipfilet, champignons en wortelen in kleine stukjes
- Voeg de kipfilet in de pan en voeg er vervolgens (als de kip bijna gaar is) de champignons en wortelen toe.
- Kook de bulgur volgens de aanwijzingen op de verpakking
- Maak in de tussentijd de spinazie, witlof en avocado schoon en leg deze op het bord (snijd de witlof evt. in reepjes).
- Breng de kip, champignons en wortelen op smaak met Italiaanse kruiden, paprika kruiden en wat zout en peper.
- Leg de bulgur en kippen, champignons en wortelen mengsel op het bedje van spinazie, witlof en avocado en maak het af met wat walnoten, frambozen en een scheutje olijfolie.