skip to Main Content
077-2340020 Meijel Panningen Ospel

Ingrediënten (4 personen)

  • +/- 400-500 gram (diepvries)kabeljauwfilet
  • 200 gram sperziebonen
  • 1  bloemkool
  • 2 eetlepels peterselie (gedroogd of vers)
  • 2 eetlepels grove mosterd
  • 2 teentjes knoflook, fijngehakt
  • Beetje boter

Bereidingstijd: 25 minuten + 20 minuten oventijd

Bereidingswijze

  • Kook de bloemkool roosjes gaar en giet ze af
  • Prak de gekookte bloemkool grof en laat wat kookvocht achter in de pan zodat de bloemkool goed geprakt kan worden
  • Kook de sperziebonen beetgaar
  • Verwarm de oven voor op 180 graden
  • Verwarm wat boter in een koekenpan en bak daarin de kabeljauwfilet aan. Voeg de gehakte peterselie (vers of gedroogd) toe met de  2 teentjes (fijngesneden) knoflook
  • Voeg vervolgens wat mosterd toe aan de kabeljauw
  • Schep het kabeljauwfilet mengsel in een ovenschaal en bedek het met een laagje boontjes
  • Maak een mooi top laagje met de bloemkool puree en dek de ovenschotel af met aluminiumfolie
  • Zet de ovenschotel 20 minuten in de oven.
  • Eet smakelijk!

 

×Close search
Zoeken