Ingrediënten (1 persoon)
- 3-4 eetlepels havermout
- 200 ml (amandel-, soja-)melk
- 1 banaan prakken (je kunt ipv banaan ook wortelrasp gebruiken)
- 1 dessertlepel kokosolie
- 1 handje (25 gram) gemengde ongezouten noten
- 1 eetlepel rozijnen
- 1 snufje kaneel en/ of speculaas- en koekkruiden
Bereidingstijd: 5 minuten
Bereidingswijze
- Doe de (amandel-, soja-)melk samen met de havermout in een pannetje en laat het langzaam warm worden. Roer op tijd alles goed door.
- Prak in de tussentijd een banaan fijn (of gebruik worstelrasp) en voeg samen met wat kokosolie toe.
- Wanneer het geheel warm is en een papje voeg het dan in een bakje.
- Maak af met noten, rozijntjes (maak deze even schoon) en kaneel/ speculaas kruiden.
- Lekker ontbijtje!