Ingrediënten (4 personen)
- 500 gram rundergehakt
- 200 gram roerbakgroenten
- 450 gram diepvriesspinazie (ontdooien)
- 1 ui
- 3 eieren
- 150 ml room
- 3 eetlepels Hüttenkäse
- 1 theelepel kerriepoeder
- 1 theelepel kaneel
- 2 theelepels provinciaalse kruiden
- 1 theelepel sambal
Bereidingstijd: 20 minuten + 40 minuten oven
Bereidingswijze
- Snijd de ui fijn en bak deze samen met het gehakt gaar
- Voeg de roerbakgroente en ontdooide spinazie toe
- Roerbak het een paar minuten en voeg de kruiden en sambal toe
- Schep het mengsel in een siliconen bakvorm
- Kluts de eieren met de room en meng dit door het gehaktmengsel in de bakvorm
- Voeg er 3 eetlepels Hüttenkäse aan toe en wrijf dit een beetje uit
- Bak de taart 40 minuten op 180 graden in een voorverwarmde oven.