skip to Main Content
077-2340020 Meijel Panningen Ospel

Ingrediënten (4 personen)

  • 500 gram rundergehakt
  • 200 gram roerbakgroenten
  • 450 gram diepvriesspinazie (ontdooien)
  • 1 ui
  • 3 eieren
  • 150 ml room
  • 3 eetlepels Hüttenkäse
  • 1 theelepel kerriepoeder
  • 1 theelepel kaneel
  • 2 theelepels provinciaalse kruiden
  • 1 theelepel sambal

Bereidingstijd: 20 minuten + 40 minuten oven

Bereidingswijze

  • Snijd de ui fijn en bak deze samen met het gehakt gaar
  • Voeg de roerbakgroente en ontdooide spinazie toe
  • Roerbak het een paar minuten en voeg de kruiden en sambal toe
  • Schep het mengsel in een siliconen bakvorm
  • Kluts de eieren met de room en meng dit door het gehaktmengsel in de bakvorm
  • Voeg er 3 eetlepels Hüttenkäse aan toe en wrijf dit een beetje uit
  • Bak de taart 40 minuten op 180 graden in een voorverwarmde oven.

 

×Close search
Zoeken