skip to Main Content
077-2340020 Meijel Panningen Ospel

Ingrediënten (8 muffins)

  • 50 gram walnoten
  • 50 gram 85% pure chocolade)
  • 200 gram amandelmeel (gebruik havermeel of boekweit meel als je het niet koolhydraatarm wilt hebben)
  • 250 ml (biologische) volle kwark
  • 3 theelepels bakpoeder
  • 2 eieren
  • 50 gram blauwe bessen of frambozen (kan ook uit de diepvries)
  • Snufje gejodeerd zout
  • 8 cup cake vormpjes (papier), je kunt dit ook achterwegen laten en in de vormpjes wat roomboter doen

Bereidingstijd: 15 minuten, oventijd 25 minuten

Bereidingswijze

  • Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius
  • Hak de noten fijn en de chocolade in stukjes
  • Weeg amandelmeel af en voeg daar de 2 eieren, zout en bakpoeder aan toe. Meng goed door elkaar.
  • Voeg er vervolgens de kwark aan toe en meng alles goed door
  • Als het een geheel is voeg dan het fruit, noten en pure chocolade toe en verdeel het over de 8 vormpjes.
  • Zet het 25 minuten in de oven.
  • Eet smakelijk!
  • Lekker bij de lunch of ontbijt. Bijvoorbeeld bij de lunch met een vers soepje en bij het ontbijt met wat yoghurt en fruit.
×Close search
Zoeken