Ingrediënten 2 personen
- 100 gram volkorenpasta
- 200 gram kip
- 150 gram diepvries sperziebonen
- +/- 20 snoeptomaatjes
- 2 handjes rucola sla
- 30 gram groene pesto
- 20 gram pijnboompitten
Bereidingstijd: 20 minuten
Bereidingswijze
- Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking
- Snijd de kip in stukjes, voeg wat boter/olijfolie in de pan en bak deze even kort aan
- Als de kip bijna gaar is, voeg je de sperziebonen toe. Bak door totdat ze ontdooid en warm zijn en zet dan het vuur uit
- Snijd de tomaatjes door midden
- Giet de pasta af als deze gaar is en spoel het af met koud water (hierdoor gaat de pasta niet plakken)
- Voeg er vervolgens de kip, sperziebonen en de tomaten toe. Vervolgens doe je ook de rucola en de pesto erbij. Meng alles goed door elkaar
- Rooster de pijnboompitjes in een droge pan goudbruin. Verdeel het gerecht over de borden en strooi de pijnboompitten eroverheen.
Dit gerecht kun je zowel koud als warm serveren.