skip to Main Content
077-2340020 Meijel Panningen Ospel

Ingrediënten 2 personen

  • 2 perziken
  • 1 bol mozzarella
  • Groot blik kikkererwten
  • Rucola/veldsla/ijsbergsla naar behoefte en voorkeur
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 theelepel oregano
  • Peper

Voor de dressing:

  • 1 eetlepel balsamicoazijn
  • 3 eetlepels olijfolie
  • Peper

Bereidingstijd: 20 minuten

Bereidingswijze

  • Verwarm de oven voor op 180 graden en bekleed de bakplaat met een vel bakpapier.
  • Laat de kikkererwten uitlekken, spoel ze heel goed af en dep droog. Doe ze vervolgens in een kom en meng met 1 eetlepel olijfolie, oregano en peper. Spreid ze uit op de bakplaat en rooster zo’n 10 minuten.
  • Snijd de perziken in plakken en grill een paar minuutjes (aan beide kanten).
  • Verdeel de sla over 2 borden. Snijd/pluk de bol mozzarella en verdeel deze over de sla. Vul vervolgens aan met de gegrilde perzik en de kikkererwten.
  • Meng de balsamicoazijn met olijfolie en wat peper en schenk deze over de salade.
×Close search
Zoeken