skip to Main Content
077-2340020 Meijel Panningen Ospel

Low carb recept.

Ingrediënten 2-3 personen

  • 2 kleine courgettes of 400 gr kant en klare courgetti
  • 1 blik tomatenblokjes (a 400 gram)
  • 100 gram feta
  • 1 ui (gesnipperd)
  • 2 tenen knoflook (fijngesneden)
  • 125 gram spekreepjes
  • Handje walnoten (grof gehakt)
  • Italiaanse kruiden
  • Snuf paprikapoeder

Bereidingstijd: 25 minuten

Bereidingswijze

  • Verwarm de oven op 180 graden
  • Fruit de ui en knoflook aan in een pan samen met de spekblokjes
  • Voeg de tomatenblokjes toe
  • Breng op smaak met peper, een beetje zout, snuf paprikapoeder en Italiaans kruiden
  • Maak slierten van courgettes
  • Bak deze in een pan met een beetje olijfolie een paar minuten tot ze beginnen te slinken
  • Laat ze goed uitlekken in een vergiet of zeef en schep daarna door de tomatensaus
  • Doe het mengsel vervolgens in een ovenschaal en kruimel de feta en noten er over
  • Zet de schaal 10 minuten in de oven
  • Eet smakelijk!

 

×Close search
Zoeken