skip to Main Content
077-2340020 Meijel Panningen Ospel

Ingrediënten (12 stuks)

  • 2 bananen
  • 3 eieren
  • 2 eetlepels 100% pindakaas
  • 100 ml (ongezoete) hazelnootdrink of melk naturel
  • 200 gram amandelmeel
  • 3 eetlepels cacaopoeder
  • 1 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1 theelepel citroensap
  • 15 gram 85% pure chocolade
  • 15 gram hazelnoten

Bereidingstijd: 50 minuten

Bereidingswijze

  • Verwarm de oven voor op 175 graden Celsius
  • Prak de bananen en mix deze met de eieren in een keukenmachine of met een staafmixer
  • Voeg de 100% pindakaas en hazelnootdrink (of melk) toe en mix alles tot een egaal mengsel.
  • Voeg vervolgens het meel en cacaopoeder toe en meng goed door. Tot slot voeg je het bakpoeder en citroensap toe en roer door tot een glad beslag
  • Bekleed een cakevorm met bakpapier en verdeel hierover het beslag.
  • Breek de chocolade in kleinere stukjes en doe deze, samen met de hazelnoten in het beslag.
  • Bak de cake gaar in circa 40 minuten in het midden van de oven.
  • Versier met wat extra hazelnoten en chocolade snippers.

 

×Close search
Zoeken