skip to Main Content
077-2340020 Meijel Panningen Ospel

Ingrediënten (4 personen)

  • 350 gram kipfilet in blokjes
  • 225 gram pindakaas 100% (Pip & Nut, te koop bij Jumbo)
  • 3 eetlepels ketjap manis (evt. zoutarm)
  • 3 tenen knoflook fijngesneden
  • 1 rode paprika, in blokjes
  • 1 klein blikje tomatenpuree
  • 125 gram taugé
  • 1 ui, gesnipperd
  • 1 theelepel kerrie
  • 1 theelepel chilipeper
  • 1 theelepel gember
  • peper en zout
  • 200 ml kokend water
  • 200 gram zilvervliesrijst (ongekookt)
  • boter of olie
  • 600 gram boontjes (of andere verse of diepvriesgroente naar keuze)

Bereidingstijd: 30 minuten

Bereidingswijze

  • Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking
  • Verhit de boter of olie in een hapjespan en fruit de ui, knoflook, kerrie en gember aan. Bak vervolgens de blokjes kipfilet rondom bruin.
  • Voeg de paprika toe met de tomatenpuree en roer om. Kruid nu de kip met de overige kruiden en de ketjap en roer de taugé er door
  • Voeg als laatste de pindakaas toe en schenk al roerend het kokend water erbij tot een gladde pindasaus ontstaat
  • Breng op smaak met een beetje peper en zout
  • Serveer de Chicken Tonight met rijst en boontjes
  • Eet smakelijk!

Bron: www.lifesabout.nl

 

×Close search
Zoeken