Ingrediënten (3-4 personen)
- 400 gram kabeljauwfilet, zonder graten of vel
- 1 knolselderij
- 6 teentjes ontkiemde knoflook, gepeld
- 1 handje (verse) tijm
- 2,5 dl visbouillon
Bereidingstijd: 20 minuten en 25 minuten gaar tijd
Bereidingswijze
- Schil de knolselderij en snijd de kabeljauw in gelijke, kleine stukken
- Doe de knolselderij met de knoflookteentjes en tijm in een pan en voeg visbouillon toe tot alles net onderstaat. Zet een deksel op de pan en kook de knolselderij gaar in ongeveer 15 minuten
- Snijd de kabeljauw in grote, gelijke stukken
- Voeg de kabeljauw toe en laat circa 5 minuten pocheren
- Schep de knolselderij, kabeljauw en knoflook uit de bouillon en prak alles smeuïg. Voeg een flinke scheut olijfolie toe en breng op smaak met peper en een beetje zout
- Schep alles in een ovenschaal en zet een vijftal minuten in een warme oven op 180 graden Celsius