Ingrediënten (4 personen)
- 4 portobello’s (te koop bij o.a. Jumbo)
- 12 snack tomaatjes
- 125 gram kastanje champignons
- 75 gram rucola sla
- 125 gram mozzarella (geitenkaas kan ook)
- Olijfolie
- Peterselie
- Italiaanse kruiden
- Citroensap
- 1 theelepel honing
- Peper en zout
- Pijnboompitjes
- Geraspte kaas
Bereidingstijd: 20 minuten bereiden en op de BBQ +/- 20 minuten garen
Bereidingswijze
- Hak de knoflook, champignons en tomaatjes fijn
- Laat de mozzarella uitlekken
- Prak de mozzarella fijn, voeg knoflook, champignons, tomaatjes en een scheutje olijfolie hieraan toe. Voeg vervolgens de peterselie, italiaanse kruiden, citroensap, peper en zout toe.
- Verwijder het steeltje en vul de portobello’s met het mengsel. Maak af met pijnboompitjes en geraspte kaas en leg het in een aluminiumfolie op de bbq (aluminiumfolie hoeft niet dicht).
- Serveer de portobello op een bedje sla.
Tips
- Portobello kan ook goed gevuld worden met ander groente en/of kruiden
- Ook lekker uit de oven!