skip to Main Content
077-2340020 Meijel Panningen Ospel

Ingrediënten (4 personen)

  • 4 portobello’s (te koop bij o.a. Jumbo)
  • 12 snack tomaatjes
  • 125 gram kastanje champignons
  • 75 gram rucola sla
  • 125 gram mozzarella (geitenkaas kan ook)
  • Olijfolie
  • Peterselie
  • Italiaanse kruiden
  • Citroensap
  • 1 theelepel honing
  • Peper en zout
  • Pijnboompitjes
  • Geraspte kaas

Bereidingstijd: 20 minuten bereiden en op de BBQ +/- 20 minuten garen

Bereidingswijze

  • Hak de knoflook, champignons en tomaatjes fijn
  • Laat de mozzarella uitlekken
  • Prak de mozzarella fijn, voeg knoflook, champignons, tomaatjes en een scheutje olijfolie hieraan toe. Voeg vervolgens de peterselie, italiaanse kruiden, citroensap, peper en zout toe.
  • Verwijder het steeltje en vul de portobello’s met het mengsel. Maak af met pijnboompitjes en geraspte kaas en leg het in een aluminiumfolie op de bbq (aluminiumfolie hoeft niet dicht).
  • Serveer de portobello op een bedje sla.

Tips

  • Portobello kan ook goed gevuld worden met ander groente en/of kruiden
  • Ook lekker uit de oven!

 

 

×Close search
Zoeken