skip to Main Content
077-2340020 Meijel Panningen Ospel

 Ingrediënten (2 personen)

  • 10 witte asperges (geschild)
  • 100 gram garnalen
  • Gemengde sla (of een andere soort)
  • Halve komkommer
  • Cherry tomaten
  • 1 bosui
  • Handje pijnboompitten

Voor de dressing

  • 1/2 eetlepel mayonaise
  • 1 eetlepel yoghurt
  • 1 scheut olijfolie
  • 1 theelepel (fijne) mosterd
  • Peper en een beetje zout

Bereidingstijd: 30 minuten

Bereidingswijze

  • Breng een pan met water aan de kook en voeg de (geschilde) asperges toe en kook ze +/- 5 minuten.
  • Zet een koekenpan of grillpan op het vuur (ik gebruikte een koekenpan) en bak vervolgens de asperges en garnalen enkele minuten en breng op smaak met peper en zout. Op deze manier hebben de asperges een beetje bite.
  • Maak ondertussen de borden op met  sla en snijd de cherrytomaten, komkommer en bosui in kleine stukjes. Leg vervolgens de asperges en garnalen boven op de sla, komkommer en tomaten en maak af met bosui en geroosterde pijnboompitten.
  • Meng alle ingrediënten van de dressing en serveer deze naast de salade.
×Close search
Zoeken