skip to Main Content
077-2340020 Meijel Panningen Ospel

Ingrediënten (4-5 personen)

  • 800 gram gesneden andijvie
  • 600 gram kruimige aardappelen
  • 250 gram (biologische) spekjes
  • 4-8 eitjes (wat diegene wil)
  • Boter

Bereidingstijd: 25 minuten

Bereidingswijze

  • Schil de aardappelen en kook deze in ongeveer 15 minuten gaar
  • Kook de eieren in ongeveer 8 minuten hard
  • Verhit de boter in een pan en bak hierin de spekjes op hoog vuur en wok vervolgens de andijvie kort mee.
  • Giet de aardappelen af en stamp de andijvie en spekjes hierdoor
  • Voeg eventueel een scheutje (haver- of amandel-)melk toe en/ of een klontje boter voor een wat romige smaak
  • Verdeel over 4-5 borden en serveer de 1 of 2 eitjes los erbij

 

×Close search
Zoeken