Ingrediënten (4 personen)
- 350-500 gram gemengd gehakt
- 1 blikje (150 gram) mais
- 1 avocado
- 250 gram tommies (1 potje)
- 1-2 rode peper(s) zonder zaadjes
- 1 bosje bosui
- 2 zakken gewelde linzen van de HAK
- 125 gram creme fraise
- 3 teentjes knoflook
- 3 theelepels komijnpoeder
- 4 theelepels pittige paprika poeder
- Peper en zout naar behoefte
Bereidingstijd: 25 minuten
Bereidingswijze
- Snijd de bosui en knoflook fijn
- Doe een beetje boter in de pan en fruit de knoflook aan, voeg het gehakt toe en bak het gaar
- Snijd ondertussen de avocado en rode peper in kleine stukjes
- Laat de linzen uitlekken en voeg vervolgens de mais, avocado, rode peper en linzen toe aan het gehakt en bak kort mee
- Breng om smaak met kruiden, peper en zout
- Serveer met 1 eetlepel crème fraîche per persoon