Ingrediënten (4 personen)
- 8 eieren
- 8 cl (half)volle melk
- 10 gram peterselie
- 15 gram boter
- 60 gram oude geraspte kaas
- 200 gram cherrytomaten
- 1/2 avocado
- Peper en zout
Bereidingstijd: 25 minuten
Bereidingswijze
- Meng de eieren met de melk en breng op smaak met een beetje peper en zout
- Verwarm de koekenpan en smelt hierin de boter
- Verdeel het ei mengsel over de pan
- Bak op een matig vuur en ‘duw’ voorzichtig het eimengsel van de zijkant van de pan naar het midden
- Wanneer het mengsel licht gaat stollen vouw dan de omelet op een (als een halve maan)
- Bestrooi de gevouwen omelet met kaas en laat deze licht smelten
- Garneer de omelet met de tomaatjes, gehakte peterselie en blokjes avocado
- Eventueel de tomaatjes meebakken en de omelet bestrooien met de helft van de kaas, voordat je deze omvouwt.