skip to Main Content
077-2340020 Meijel Panningen Ospel

Ingrediënten (4 personen)

  • 2 sjalotjes
  • 500 gram peultjes
  • 500 gram witte asperges
  • 250 gram varkenshaasje
  • 4 kleine aardappelen
  • Olijfolie
  • Peper (en zout)

Bereidingstijd: 25 minuten

Bereidingswijze

  • Breng de aardappelen aan de kook
  • Snijd de 2 sjalotjes in stukjes
  • Schil de asperges en snijdt ze in stukken van  5-6 cm
  • Maak de peultjes schoon
  • Voeg olijfolie in een (wok)pan en voeg eerst het sjalotje samen met de asperges toe en laat dit 5 minuten wokken
  • Voeg hier vervolgens de peultjes aan toe en laat alles 3-5 minuten wokken
  • Snijdt de varkenshaasjes in stukken en bak deze in de tussentijd, laat ze niet te gaar worden
  • Serveer alles op het bord en eet smakelijk
×Close search
Zoeken