Ingrediënten (4 personen)
- 200 gram volkoren penne
- 500 gram kipfilet (+/- 3 kipfilet)
- 1 broccoli
- 30 gram pijnboompitten
- 1 bakje (250 gram) champignons
- 3 eetlepels groene pesto
- Olijfolie
Bereidingstijd: 25 minuten
Bereidingswijze
- Maak de broccoli en de champignons schoon en snijd ze in stukjes
- Snijd de kip in stukjes en doe wat olie in de pan en bak daarin de kip
- Kook de pasta en de broccoli apart, ze zullen beiden ongeveer 10 minuten nodig hebben
- Bak de pijnboompitjes in een droge pan en op een laag vuurtje goudbruin
- Vervolgens voeg je de champignons bij de kip en bak deze 3-4 minuten mee (giet het vocht af). Voeg er vervolgens 3 eetlepels pesto aan toe
- Als alles klaar is, giet je de pasta en broccoli af. Schep eerst de pasta op het bord, vervolgens het kip/ champignon mengsel, de broccoli en als laatste de pijnboompitjes.