Low carb recept.
Ingrediënten 2-3 personen
- 2 kleine courgettes of 400 gr kant en klare courgetti
- 1 blik tomatenblokjes (a 400 gram)
- 100 gram feta
- 1 ui (gesnipperd)
- 2 tenen knoflook (fijngesneden)
- 125 gram spekreepjes
- Handje walnoten (grof gehakt)
- Italiaanse kruiden
- Snuf paprikapoeder
Bereidingstijd: 25 minuten
Bereidingswijze
- Verwarm de oven op 180 graden
- Fruit de ui en knoflook aan in een pan samen met de spekblokjes
- Voeg de tomatenblokjes toe
- Breng op smaak met peper, een beetje zout, snuf paprikapoeder en Italiaans kruiden
- Maak slierten van courgettes
- Bak deze in een pan met een beetje olijfolie een paar minuten tot ze beginnen te slinken
- Laat ze goed uitlekken in een vergiet of zeef en schep daarna door de tomatensaus
- Doe het mengsel vervolgens in een ovenschaal en kruimel de feta en noten er over
- Zet de schaal 10 minuten in de oven
- Eet smakelijk!