Ingrediënten (2 porties als lunch of 20 stukjes als tussendoortje voor je kleintje)
- 150 gram erwten (vriezer)
- 50 gram spinazie
- 4 eieren
- 2 eetlepels feta
- olie, om in te vetten
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius
- Breng een pan water aan de kook en kook de diepvrieserwten gaar. Giet vervolgens af
- Mix de erwten, spinazie, eieren en feta tot een glad beslag in de keukenmachine.
- Giet het beslag in de ingevette ovenschaal
- Bak het in 20 minuten gaar
- Laat de quiche even afkoelen voor het aansnijden.
Lekker voor bij de lunch met wat extra rauwkost/ salade of lekker voor je kleintje als tussendoortje 😉 (laat dan de feta achterwegen)
Recept uit het boek: Eet als een expert mini –> leuk wetenschappelijk onderbouwd boek voor voeding voor kinderen van 0-2 jaar 🙂 Een aanrader dus 😉