Ingrediënten (12 plakken)
- 40 gram havermeel
- 120 gram amandelmeel
- 25 gram lijnzaad
- 1,5 theelepel bakpoeder
- 1 theelepel kaneel
- 60 gram amandelen
- 3 eieren
- 4 bananen
- 1 citroen
- 30 gram gesmolten kokosolie
- snufje zout
Bereidingstijd: 40-45 minuten
Bereidingswijze
- Verwarm de oven op 180 graden
- Doe drie bananen, het citroensap, de smolten kokosolie, de drie eieren en een snufje zout in een blender. Mix tot een glad beslag.
- Meng vervolgens het amandelmeel, het havermeel, de baking soda, het kaneel, de amandelen en het lijnzaad door elkaar in een kom.
- Doe de natte ingrediënten bij de droge ingrediënten.
- Meng tot een glad beslag
- Doe het beslag in de cakevorm.
- Snijd de laatste banaan door midden en leg beide delen op het mengsel
- Baktijd: 40-45 minuten