skip to Main Content
077-2340020 Meijel Panningen Ospel

Ingrediëntenlijst (4-5 personen)

  • 2 rode ui
  • 2 teentjes knoflook
  • Olijfolie
  • 1 eetlepel bouillonpoeder (reformzaak)
  • 2 rode pepers
  • 3 tomaten
  • 400 gram gedroogde linzen
  • 1 theelepel garam massala kruiden (Jonnie de Boer)
  • evt. Basilicum blaadjes
  • Water

Bereidingstijd: 20 minuten

Bereidingswijze

  • Snijd de ui, knoflook in kleine stukjes
  • Maak de rode peper schoon en snijd het ook klein
  • Voeg wat olijfolie in de pan en bak daar op laag vuur de ui, rode peper en knoflook glazig
  • Voeg er vervolgens water en linzen aan toe en laat 20 minuten pruttelen.
  • De linzen nemen het vocht op dus kijk tussentijds of er water aan toegevoegd moet worden
  • Snijd de tomaten in stukjes en voeg deze tussentijds toe samen met de bouillon
  • Voeg wat basilicum blaadjes toe en evt wat water als je de soep wat dunner wilt hebben.
  • Blender het geheel
  • Eet smakelijk!
×Close search
Zoeken