skip to Main Content
077-2340020 Meijel Panningen Ospel

Ingrediënten (2 personen)

  • 250 gram cherry tomaten
  • 2 eetlepels extra vierge olijfolie
  • 2 theelepels gedroogde Italiaanse kruiden
  • 50 gram Ricotta
  • 150 gram gegrilde paprika’s (evt. uit pot)
  • 50 gram veldsla
  • 2 eetlepels aceto balsamico di Modena
  • 50 gram gezouten pecannoten

Bereidingstijd: 10 minuten

Bereidingswijze

  • Gril de paprika (of koop ze uit pot)
  • Snijd de tomaatjes door de helft
  • Maak de sla schoon en leg op het bord
  • Leg daar boven op de paprika, tomaatjes en ricotta
  • Voeg er vervolgens de italiaanse kruiden, olijfolie en aceto balsamico di modena toe
  • Voeg op het laatste de pecannoten toe

Eet dit lekker bij de lunch en eet er nog een eitje en/ of boterham/ cracker met onbewerkt beleg bij (bijvoorbeeld 100% pindakaas met plakjes banaan of huttenkase met wat limoensap en 1/2 avocado). Eet smakelijk!

 

 

×Close search
Zoeken