Ingrediënten (2 personen)
- 2 witlof
- 2 eieren
- 1 appel
- 1/2 komkommer
- 2 eetlepels rozijnen
- 50 gram (ongekookte) quinoa
- Dressing: Biologische volle yoghurt, sap van 1/2 citroen, 2 eetlepels olijfolie, bruschetta kruiden peper en zout
Bereidingstijd: 10 minuten
Bereidingswijze
- Kook de eitjes (kook er een paar meer mee voor de rest van de week), laat ze afkoelen
- Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat het vervolgens afkoelen
- Snijd de witlof, komkommer en appel in kleine stukjes en voeg toe aan een kom
- Voeg er vervolgens rozijnen eraan toe en roer goed door elkaar.
- Voeg alles van de dressing bij elkaar en proef
- Doe de quinoa, eitjes bij het groente- rozijnen mengsel en voeg er vervolgens de dressing door.
- Eet smakelijk.
Lekkere salade voor bij de lunch, evt. met een cracker met ruim beleg eraan toegevoegd of lekker als bijgerecht bij de avondmaaltijd.