skip to Main Content
077-2340020 Meijel Panningen Ospel

Ingrediënten (1 grote pan)

  • 1 ui
  • 1 teen knoflook
  • 1 cm gember
  • 500 gram wortelen
  • 1 (fles)pompoen
  • 1/2 theelepel cayenne
  • 1/2 theelepel kurkuma
  • 1/2 pakje kokosmelk (100 ml)
  • Bouillon poeder

Bereidingswijze

  • Pel de uien en hak fijn. Pel de knoflook en gember en hak fijn. Was de pompoen goed en hak grof (bijvoorbeeld 3 bij 3 cm).
  • Schil de wortelen en hak grof. Verhit een scheut olijfolie in een soeppan. Fruit hierin de ui, knoflook en gember circa 3 minuten. Voeg de wortels, cayenne en kurkuma toe en bak nog circa 5 minuten.
  • Voeg kokosmelk en bouillonpoeder toe.
  • Voeg zoveel water toe, tot alles onder water staat. Laat circa 15 minuten zachtjes pruttelen.
  • Pureer en verdun eventueel als nodig
  • Tip: Lekker met wat verse koriander en bosui en een kneepje limoensap

 

×Close search
Zoeken