skip to Main Content
077-2340020 Meijel Panningen Ospel

Ingrediënten (2 personen)

  • 1/2 rode ui
  • 200 gram spinazie of sla
  • Verse of gedroogde dille
  • 10 kappertjes
  • 80 gram linzen (ik gebruikte ze van HAK, uit zak)
  • 125 gram zalmfilet
  • 1 eetlepel mosterd
  • extra vierge olijfolie
  • peper

Bereidingstijd: 15 minuten

Bereidingswijze

  • Snijd de ui in dunne ringen.
  • Giet de linzen af en spoel af onder stromend water.
  • Snijd de spinazie of sla grof en knip de dille in stukjes (of gebruik gedroogde dille).
  • Snijd de zalm in stukjes.
  • Meng de linzen met de rode ui, spinazie, dille, kappertjes en zalmfilet.
  • Maak een dressing van mosterd en olijfolie en besprenkel de salade, breng op smaak met peper.

 

×Close search
Zoeken