skip to Main Content
077-2340020 Meijel Panningen Ospel

Ingrediënten (4 personen)

  • 2 moten zalm
  • 500 gram tomaatjes (tomaatjes halveren)
  • 400 gram verse spinazie
  • 1 zakje pijnboompitjes
  • scheutje melk of kokosmelk
  • 1 kleine ui
  • volkorenspaghetti (of gebruik courgetti)

Bereidingswijze

  • Bestrooi de zalm met zalmkruiden en bak deze in boter
  • Zalm uit de pan halen en op een bordje leggen, in dezelfde pan het uitje fruiten, daarna de spinazie en tomaatjes toevoegen
  • Melk of kokosmelk toevoegen naar smaak zodat het een romig geheel wordt
  • De zalm in de pan toevoegen en deze gaar laten worden
  • Kook in de tussentijd de volkorenspaghetti gaar of wok de courgetti (+/- 2 minuten)
  • Beetje peper en zout toevoegen.
  • Serveer op het bord eerst de spaghetti/courgetti vervolgens het spinazie en tomaten mengsel met de zalm en als laatste de pijnboompitjes
  • Eet smakelijk!

 

×Close search
Zoeken