Ingrediënten (4-5 personen)
- 6-7 tomaten
- 2 paprika’s
- water (afhankelijk hoe dik je de soep wil hebben)
- 1 grote rode ui
- 2 knoflookteentjes
- 1 eetlepel Bio- bouillon zonder gist (gekocht in natuurwinkel) of 2 bouillonblokjes
- boter
- verse of gedroogde kruiden: ik gebruikte verse basilicum, peterselie en bieslook
Bereidingstijd: 20 minuten
Bereidingswijze
- Snijd de rode ui en knoflook fijn. Voeg olie of boter in de pan en voeg de rode ui en knoflook toe.
- Voeg er vervolgens water aan toe en de bouillonblokjes (of 1 eetlepel bio bouillon)
- Snijd de paprika en tomaten in blokjes en voeg toe
- Knip wat verse kruiden en voeg deze ook toe aan de soep
- Laat het geheel 20 minuten heel zachtjes koken
- Blender het geheel met de staafmixer en je hebt heerlijke soep
- Ook lekker als lunch!